סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, מלח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון ברוטב סורל, עוגות סלמון עם רוטב סורל, ו סלמון עם רוטב סורל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הכופתאות: מבשלים את כל תפוחי האדמה במים מומלחים קלות עד רך מספיק כדי לאפשר נקודת סכין לחדור בקלות למרכז.
מסננים וקריר מעט. Blanch את הסורל במים רותחים במשך כמה שניות לרענן במים קרים.
מסננים ביסודיות ולחץ על לחות עודפת. במעבד מזון או בלנדר, טהור את הסורל עם שמן זית חלמונים ביצה.
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות יותר ולהעביר אותם דרך טחנת מזון או ricer (העורות יישארו מאחור) לתוך קערת ערבוב.
מוסיפים את הסולת, קמח, פירורי לחם, סורל טהור, אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם. ללוש את התערובת קלות עד שהוא מגיע יחד כדי לעשות בצק אפילו. מכסים את הקערה במגבת ולתת לנוח 30minutes. קמח קל את הידיים ואת משטח העבודה. מחלקים את הבצק לכמה חתיכות ולגלגל כל חתיכה לתוך 3/4-in. חבל.
חותכים את החבלים לתוך 2-in. חלקים.
מגלגלים את הקצוות של כל חתיכה כדי להתחדד אותם ולעשות כופתאות בצורת כדורגל. מבשלים את הכופתאות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד שהם צפים למעלה ולהרגיש המשרד, על 4minutes.
שלב את מלאי הדגים, שאלוט, ושום בסיר קטן, לא מגיב ומבשלים עד מופחת על 2/3cup.
שים את עלי הסורל לתוך הקערה של מעבד מזון, להוסיף את הפחתת המניות החמה, ולעבד על 30 שניות. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש. הרוטב עשוי להפריד על עמידה, כך להקציף אותו היטב לפני ההגשה. כדי לסיים את המנה: להפעיל את האצבע על פילה סלמון כדי למצוא כל עצמות סיכה ולמשוך אותם עם פינצטה או על ידי צובט אותם בין האצבע והסכין. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הגדר ספינת קיטור (או סיר גדול מצויד מתלה), להביא את המים לרתיחה, לשים את הדגים, לכסות, קיטור עד בקושי נעשה במרכז, 5to 10minutes, בהתאם לצורת הפילה. בינתיים, לטגן את הכופתאות בקצת שמן או חמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני גבוה עד שהם מחוממים דרך ומעט השחמה. מצקת קצת רוטב חם על כל צלחת, לארגן כמה כופתאות בצד אחד פילה סלמון בצד השני. לקשט עם יותר ירקות, אם אתה רוצה, ומגישים מיד.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות