קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה

סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, מלח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון ברוטב סורל, עוגות סלמון עם רוטב סורל, ו סלמון עם רוטב סורל טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הכופתאות: מבשלים את כל תפוחי האדמה במים מומלחים קלות עד רך מספיק כדי לאפשר נקודת סכין לחדור בקלות למרכז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מסננים וקריר מעט. Blanch את הסורל במים רותחים במשך כמה שניות לרענן במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
סורל.סורל.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מסננים ביסודיות ולחץ על לחות עודפת. במעבד מזון או בלנדר, טהור את הסורל עם שמן זית חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סורל.סורל.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות יותר ולהעביר אותם דרך טחנת מזון או ricer (העורות יישארו מאחור) לתוך קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
5
מוסיפים את הסולת, קמח, פירורי לחם, סורל טהור, אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם. ללוש את התערובת קלות עד שהוא מגיע יחד כדי לעשות בצק אפילו. מכסים את הקערה במגבת ולתת לנוח 30minutes. קמח קל את הידיים ואת משטח העבודה. מחלקים את הבצק לכמה חתיכות ולגלגל כל חתיכה לתוך 3/4-in. חבל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סורל.סורל.
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
חותכים את החבלים לתוך 2-in. חלקים.
7
מגלגלים את הקצוות של כל חתיכה כדי להתחדד אותם ולעשות כופתאות בצורת כדורגל. מבשלים את הכופתאות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד שהם צפים למעלה ולהרגיש המשרד, על 4minutes.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
שלב את מלאי הדגים, שאלוט, ושום בסיר קטן, לא מגיב ומבשלים עד מופחת על 2/3cup.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
שים את עלי הסורל לתוך הקערה של מעבד מזון, להוסיף את הפחתת המניות החמה, ולעבד על 30 שניות. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש. הרוטב עשוי להפריד על עמידה, כך להקציף אותו היטב לפני ההגשה. כדי לסיים את המנה: להפעיל את האצבע על פילה סלמון כדי למצוא כל עצמות סיכה ולמשוך אותם עם פינצטה או על ידי צובט אותם בין האצבע והסכין. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הגדר ספינת קיטור (או סיר גדול מצויד מתלה), להביא את המים לרתיחה, לשים את הדגים, לכסות, קיטור עד בקושי נעשה במרכז, 5to 10minutes, בהתאם לצורת הפילה. בינתיים, לטגן את הכופתאות בקצת שמן או חמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני גבוה עד שהם מחוממים דרך ומעט השחמה. מצקת קצת רוטב חם על כל צלחת, לארגן כמה כופתאות בצד אחד פילה סלמון בצד השני. לקשט עם יותר ירקות, אם אתה רוצה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה סלמוןפילה סלמון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ירוקירוק
סורל.סורל.
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקתמצקת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
קלוריות
1
670, שומן
2
40, קלוריות שומן
1
355, שומן רווי
2
6, חלבון
3
35, שומן חד רווי
4
25, פחמימות
5
1140, כולסטרול
6
185, סיבים
7
צילום: ג ' ון ריזו
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
43, שומן רב בלתי רווי
2
6, נתרן

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.