צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, מלח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון ברוטב סורל, עוגות סלמון עם רוטב סורל, ו סלמון עם רוטב סורל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הכופתאות: מבשלים את כל תפוחי האדמה במים מומלחים קלות עד רך מספיק כדי לאפשר נקודת סכין לחדור בקלות למרכז.
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות יותר ולהעביר אותם דרך טחנת מזון או ricer (העורות יישארו מאחור) לתוך קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
5
מוסיפים את הסולת, קמח, פירורי לחם, סורל טהור, אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם. ללוש את התערובת קלות עד שהוא מגיע יחד כדי לעשות בצק אפילו. מכסים את הקערה במגבת ולתת לנוח 30minutes. קמח קל את הידיים ואת משטח העבודה. מחלקים את הבצק לכמה חתיכות ולגלגל כל חתיכה לתוך 3/4-in. חבל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
לא מגן מקומי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מגלגלים את הקצוות של כל חתיכה כדי להתחדד אותם ולעשות כופתאות בצורת כדורגל. מבשלים את הכופתאות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד שהם צפים למעלה ולהרגיש המשרד, על 4minutes.
שלב את מלאי הדגים, שאלוט, ושום בסיר קטן, לא מגיב ומבשלים עד מופחת על 2/3cup.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
שים את עלי הסורל לתוך הקערה של מעבד מזון, להוסיף את הפחתת המניות החמה, ולעבד על 30 שניות. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש. הרוטב עשוי להפריד על עמידה, כך להקציף אותו היטב לפני ההגשה. כדי לסיים את המנה: להפעיל את האצבע על פילה סלמון כדי למצוא כל עצמות סיכה ולמשוך אותם עם פינצטה או על ידי צובט אותם בין האצבע והסכין. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הגדר ספינת קיטור (או סיר גדול מצויד מתלה), להביא את המים לרתיחה, לשים את הדגים, לכסות, קיטור עד בקושי נעשה במרכז, 5to 10minutes, בהתאם לצורת הפילה. בינתיים, לטגן את הכופתאות בקצת שמן או חמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני גבוה עד שהם מחוממים דרך ומעט השחמה. מצקת קצת רוטב חם על כל צלחת, לארגן כמה כופתאות בצד אחד פילה סלמון בצד השני. לקשט עם יותר ירקות, אם אתה רוצה, ומגישים מיד.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.