סלמון עם רוטב פאן כתום
סלמון עם רוטב פאן כתום נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש, חמאה, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מחבת עם עגבניות וזיתים, סלט סלמון מצופה אגוז סדין פאן ארוחת ערב, ו אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל, ומטגנים 4 דקות בכל צד.
להעביר סלמון לצלחת, לכסות, ולשמור על חם.
הפוך חום גבוה, ולהוסיף יין למחבת. לגרד כל חתיכות שחומות מתחתית המחבת. מערבבים שום ושאר החומרים. מבשלים 5 עד 7 דקות או עד שהרוטב מצטמצם בחצי ועבה מעט.
זיווג יין: פום בלאן, סוביניון בלאן או שרדונה פריך ישלימו כל מנות פירות הדר ופירות ים (אולי מוגשות עם סלט ירוק וזרוק ולחם צרפתי פריך) לארוחת ערב קלה ומרעננת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.