סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון
סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 380 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון, סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון, ו סלמון צלוי ברוטב דיז'ון שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלמון על מחבת מרופדת בנייר כסף ועונה עם 1/4 כפית מלח. מטגנים עד הסלמון הוא באותו צבע לאורך פתיתים בקלות, 7 עד 10 דקות, בהתאם עובי. בינתיים, בסיר בינוני, מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן 1 כף החמאה עד שהוא נמס.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, על 1 דקה.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 3 דקות. הפחיתו את החום לנמוך והקציפו בחרדל, בשמיר, בפלפל ובמלח הנותר.
חותכים את החמאה שנותרה לחתיכות, מוסיפים לרוטב, ומקציפים עד incorporated.
מניחים את הסלמון על צלחות בודדות, כפית את הרוטב מעל, ומפזרים שמיר נוסף.
מגישים עם מלפפון (אם תרצה).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.