סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מלח ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום, סלמון כוכב הערב ברוטב של ויסקי ושיטאקה, ו סלמון עם רוטב חרדל יין (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להמיס 3 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 7 דקות.
מוסיפים את היין האדום, מלאי בקר ותימין ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, 1 שעה ו 15 דקות; זן לתוך סיר נקי. מתבלים במלח ופלפל, מכסים וחמים.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים את אורז הבר וקורט של מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד מכרז, על 25 דקות.
מסננים את האורז ומחזירים אותו לסיר. מתבלים במלח, מכסים וחמים.
במחבת בינונית, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מוסיפים את השיטאקה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך משחימים, על 5 דקות.
מסדרים את פילה הסלמון על תבנית אפייה, צד עור למטה, ומתבלים במלח ופלפל.
אופים במשך כ 15 דקות, עד רק מבושל במרכז.
כף אורז בר על צלחות ולהגדיר את פילה סלמון על גבי. כפית פטריות שיטאקה ורוטב יין אדום על הדגים ומגישים.