סלמון עם תירס ועגבניות
סלמון עם תירס ועגבניות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 1 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, תירס, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. עם כפית נסו סלמון בגריל עם תירס, עגבניות, ותבלינים אבוקדו, סלמון בגריל עם תירס, עגבניות ואבוקדו, ו סלמון עם תירס מתוק, עגבניות, ותבלינים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
זה מה שהיה לי. שאריות תירס בגריל. כמה עגבניות ירושה מהגינה שלי ושמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל. בסופו של דבר אני משתמש כמה בזיליקום טרי מהגינה שלי גם, אבל זה היה מחשבה שנייה אז זה לא עשה את דרכו לתוך התמונה.לקחתי את התירס של קלח, פרוס את העגבניות, טפטף קצת שמן זית וחומץ על זה ותיבלתי אותו עם מלח ופלפל. בוצע. תניח את זה בצד.שמתי את הסלמון במחבת חמה וצורחת עם קצת שמן זית ופשוט מתובל במלח ופלפל. צליתי כמה תפוחי אדמה באותו אופן, שמן זית, מלח ופלפל. היה לי קצת רוזמרין אז זרקתי את זה לתוך המחבת גם כן. מאודה כמה אספרגוס וארוחת ערב היה מוכן. ממש לפני שהגשתי, הוספתי קצת בזיליקום קצוץ לתערובת התירס שלי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.