סלמון פלנק ארז פלפל-דבש
סלמון פלנק ארז פלפל-דבש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם מיץ אננס, רוטב סויה, קרשים ארז לא מטופל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. . מתכונים דומים: סלמון רום עץ ארז, סלמון ארז-קרש, ו סלמון עץ ארז.
הוראות
משרים את קרשים ארז במים חמים במשך 1 עד 2 שעות.
הוסף טיפת בורבון למים, אם תרצה.
להביא את מיץ האננס, רוטב סויה, חומץ, מיץ לימון, שמן זית, ודבש לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים את הסוכר, 1 כפית פלפל שחור, פלפל קאיין, פפריקה, ואבקת שום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב צמצם עקביות syrupy, כ 15 דקות. תניח את הרוטב בצד.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
הנח את הקרשים על הסבכה. הם מוכנים לבשל על כאשר הם מתחילים לעשן crackle רק קצת.
מתבלים את הסלמון בזרימת אור של מלח ופלפל.
מניחים את הפילה על קרשים ארז עישון, לסגור את המכסה של הגריל, ומבשלים 10 דקות. כפית כמות קטנה של הרוטב על פילה סלמון, ולהמשיך לבשל עד הדג הופך אטום במרכז, כ 5 דקות יותר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.