סלמון פלנק ארז פלפל-דבש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם מיץ אננס, רוטב סויה, קרשים ארז לא מטופל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. . מתכונים דומים: סלמון רום עץ ארז, סלמון ארז-קרש, ו סלמון עץ ארז.
הוראות
1
משרים את קרשים ארז במים חמים במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
הוסף טיפת בורבון למים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
להביא את מיץ האננס, רוטב סויה, חומץ, מיץ לימון, שמן זית, ודבש לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים את הסוכר, 1 כפית פלפל שחור, פלפל קאיין, פפריקה, ואבקת שום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב צמצם עקביות syrupy, כ 15 דקות. תניח את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הנח את הקרשים על הסבכה. הם מוכנים לבשל על כאשר הם מתחילים לעשן crackle רק קצת.
6
מתבלים את הסלמון בזרימת אור של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
7
מניחים את הפילה על קרשים ארז עישון, לסגור את המכסה של הגריל, ומבשלים 10 דקות. כפית כמות קטנה של הרוטב על פילה סלמון, ולהמשיך לבשל עד הדג הופך אטום במרכז, כ 5 דקות יותר.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.