סלמון פלפל חרדל עם רוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון פלפל חרדל עם רוטב יין אדום. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו קישואים, עלי אורגנו, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו סלמון עם רוטב חרדל יין, סלמון בגריל ברוטב חרדל-יין, ו פלפל קלוי סלמון עם רוטב חרדל-עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים או מיקרוגל כל קישואים עד רק מבושל דרך. אפשר לקרר מספיק כדי לחתוך לרצועות דקות. תניח בצד.
הסר את העור והעצמות מהסלמון.
מערבבים את הפלפל, זרעי חרדל, אורגנו ולחץ על צמרות הסלמון כדי מעיל.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה ומבשלים את הסלמון במשך 1 עד 2 דקות בכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה וחמים בתנור נמוך מאוד.
יוצקים את היין האדום למחבת ומבשלים עד שהיין מצטמצם ומתעבה. החזירו את רצועות הקישואים לסיר נפרד עם מעט מים או מלאי ובזיליקום ומחממים.
מגישים את הסלמון מעל הקישואים והכפית על רוטב היין האדום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.