סלמון פסיפי מצופה אגוז אורן
אם יש לך פלפל, escarole נבול, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, תות שדה צפון מערב האוקיינוס השקט, גבינת עיזים וסלט אגוזים, ו קורנית- & שומשום מצופה פסיפי הליבוט.
הוראות
שלב צנוברים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לבן.
מפזרים 1 כף תערובת אגוז על כל פילה. מעיל עם ספריי בישול.
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה המצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מניחים חצי פילה, צד אגוז למטה, במחבת. מבשלים 3 דקות או עד אגוזים הם השחמה קלות.
מניחים סלמון, צד אגוז למעלה, במחבת 15-x 10 אינץ ' ג ' לירול מצופה בתרסיס בישול. חזור עם הפילה שנותר.
מפזרים פילה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לבן.
אופים ב 400 במשך 11 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מגישים מעל Escarole נבול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.