סלמון פריך עם רוטב עשבי תיבול ירוק עם פחזניות גבינת אספרגוס
סלמון פריך עם רוטב עשבי תיבול ירוק עם פחזניות גבינה אספרגוס דורש מסביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1300 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, צלפים, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו סלמון מבושל עם רוטב עשבי תיבול, סלמון עם אספרגוס קלוי ורוטב צלי לימון, ו שרימפס מטוגן פריך עם רוטב עשבי תיבול ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
פילה העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
2
מערבבים קמח אורז עם מים כדי להפוך את הבלילה רופף אור.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
מים
3
מחממים מחבת גדולה עם כ 1/4 אינץ ' של שמן זית. פילה מעיל עם הבלילה, מקום בצד הבשר למטה, לצרוב עד חום זהוב על 2 עד 3 דקות. הפוך ולצרוב את צד העור במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מיד צלחת טפטוף כל פילה עם רוטב הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
5
מגישים עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
6
מגישים את הסלמון עם פחזניות גבינת אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
גבינה
סלמון
7
מערבבים את כל החומרים, למעט מיץ לימון, בקערה בינונית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
להקציף במיץ לימון רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
10
מביאים חלב וחמאה לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מערבבים מלח, קמח, קארי, וקיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
אבקת קארי
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
הסר את החלב מהחום והוסף את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
13
מערבבים עם כף עץ עד שהתערובת מתעבה ומתרחקת מהצדדים.
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
14
מניחים מחבת בחזרה על החום ומבשלים במשך כ 20 עד 30 שניות עד התערובת הופכת קצת יבש. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
15
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, הוספת עוד רק כאשר הקודם כבר שולב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
16
מוסיפים את האספרגוס ואת שתי הגבינות לבצק ומערבבים עד לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.