סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות
סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 564 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט סלמון פריך עם עגבניות שרי קלויות, סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס, ו סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עגבניות, מעיל גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף עם ספריי בישול.
מניחים עגבניות, לחתוך את הצדדים, על תבנית אפייה.
טפטוף עם 1 כף שמן; מפזרים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית טימין, 1/2 כפית פלפל, ושום.
אופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות או עד רך מאוד ומצומק מעט, מפנה מדי פעם.
כדי להכין ריזוטו, להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף כרישה; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף אורז; לבשל 1 1/2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל נספג כמעט. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 3 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות). מערבבים בארוגולה, חצי וחצי, גבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
כדי להכין סלמון, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים סלמון עם 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית טימין, ו 1/4 כפית פלפל.
מקום פילה, עור הצדדים למעלה, במחבת; לבשל 5 דקות. הפוך פילה מעל, ולבשל 2 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מסדרים 3 חצאי עגבניות, חותכים צדדים, בתבנית דמוית דיבור במרכז כל אחד מ -6 צלחות. תל 2/3 ריזוטו כוס במרכז כל צלחת (משאיר על קצה 1 1/2 אינץ ' של עגבניות חשוף). סדר פילה על ריזוטו.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.