קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סלמון צ'יפוטלה בגריל עם אורז כוסברה אננס

סלמון צ'יפוטלה בגריל עם אורז כוסברה אננס
סלמון צ'יפוטלה בגריל עם אורז כוסברה אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 775 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אננס, מלח כשר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלמון צ'יפוטלה עם בצל מטוגן וכוסברה, צ'ילי בגריל וסלמון כוסברה עם אורז זנגביל, ו אסיה סלמון בגריל אננס ואורז חסה עוטפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים עבור המרינדה, הזמנת 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2
יוצקים את המרינדה על הסלמון, במקום במקרר ולאפשר מרינדה במשך 1 שעה.כ 10 עד 15 דקות לפני הצבת הסלמון על הגריל, החל להכין את האורז על ידי חימום 1 כף שמן זית בסיר בינוני. מערבבים בצל קצוץ ומבשלים 3 דקות; מוסיפים אורז ומטגנים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מוסיפים אננס, מיץ אננס, מים ומלח; מביאים לרתיחה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 20 דקות או עד הנוזל נספג ואורז רך. קצפת עם מזלג ומערבבים כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מניחים סלמון מעל חום בינוני על גריל גז או על פחם, לבשל עד פתיתי דגים בקלות, מפנה פעם אחת; כ 10 עד 12 דקות בסך הכל.בעוד סלמון הוא בישול, להכין את הרוטב על ידי הבאת להרתיח את היין הלבן, סוכר, זנגביל ומיץ ליים. להפחית ל 3/4 כוס; זה צריך לקחת בערך 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מברשת בצל פרוס עם המרינדה שמורות גריל עד הסוף, פונה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מערבבים עמילן תירס עם כמות קטנה של מים עד חלקה, לטאטא לתוך יין יחד עם חמאה. לבשל 1 דקה או עד עבה, להוסיף בצל ירוק ולשמור warm.To מגישים, מחלקים אורז על 4 צלחות הגשה, העליון עם דגים מבושלים, רוטב כפית מעל ומעל עם בצל בגריל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב אדובו, מהפחית של פלפל צ'יפוטלה בתיבול adoboרוטב אדובו, מהפחית של פלפל צ'יפוטלה בתיבול adobo2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבש או 1 כוס מיץ תפוחים לא ממותקיין לבן יבש או 1 כוס מיץ תפוחים לא ממותק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בסמטיאורז בסמטי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אננס כתוש, לא משובץאננס כתוש, לא משובץ1צ'יפוטלה משומר צ' ילה ב adobo, טחון דקצ'יפוטלה משומר צ' ילה ב adobo, טחון דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה, טחוןכוסברה, טחון1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קפואהאפונה קפואה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד1שן שום, לחוץשן שום, לחוץ1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים מפתחמיץ ליים מפתח12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמוןפילה סלמון1בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל מתוק, חתוך לקוביותבצל מתוק, חתוך לקוביות1( חצילים)בצל מתוק, פרוס 1/4 אינץ ' עבהבצל מתוק, פרוס 1/4 אינץ ' עבה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.