סלמון צדפות נהר קולומביה עם ראגו פטריות בר וקרוקטים של תפוחי אדמה
סקאלופין של סלמון נהר קולומביה עם ראגו פטריות בר וקרוקטים תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 1702 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 116 גרם שומן למנה. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, אגוזי לוז באורגון, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגוזי הלוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -7 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 83%. נסו צלי פסיון עם פטריות בר, תפוחי אדמה ובייקון ראגו, סלמון נהר נחושת פראי עם בורה בלאן ורוטב צ'יפוטלה אוכמניות, ו סלמון נהר נחושת פראי בגריל עם רוטב צ'ילי האץ' אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מתבלים פילה סלמון במלח ופלפל.
מערבבים יחד מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר ויוצקים על פילה הסלמון.
קולים את הסלמון בשמן זית במחבת משני הצדדים עד להזהבה, כ -2 דקות מכל צד.
במחבת נקייה מחממים 1/4 כוס שמן זית לעישון קל.
מוסיפים פטריות מנוקות וחתוכות ומטגנים בחום גבוה עד חום בהיר.
מוציאים מהמחבת ומוסיפים 1 כף חמאה ושאלוט קצוץ.
מוסיפים את ציר המדירה והעגל ומצמצמים לעקביות סירופית.
מוסיפים שמנת, עשבי תיבול, פטריות וחתיכות קטנות מהחמאה שנותרה ומערבבים היטב.
מגישים עם קרוקט תפוחי אדמה.
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות בגודל 2 אינץ', ומבשלים במי מלח עד שהמזלג רך.
מסננים מים מתפוחי האדמה ואז מניחים את הסיר בחזרה על האש.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומאדים במשך 2 עד 3 דקות לייבוש תפוחי האדמה היטב. מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת קרם. בזמן שהם עדיין חמים, מוסיפים חמאה, חלמונים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מערבבים היטב עם כף עץ עד חלקה.
בואו להתקרר עד קל לטפל. יוצרים תפוחי אדמה לכדורים בגודל כדור גולף.
מקציפים את הביצה ומניחים לקערה רדודה.
מערבבים יחד אגוזי לוז ופירורי לחם בקערה רדודה.
מגלגלים כדורי תפוחי אדמה בקמח, ואז לביצה הטרופה, ואז לתערובת פירורי אגוזי לוז / לחם.
מקום כדורים במקרר ולתת לעמוד במשך 2 שעות.
מחממים שמן ל -350 מעלות צלזיוס בקדרה של 1 ליטר.
מניחים כדורי תפוחי אדמה בשמן ומטגנים עד להזהבה.
מוציאים מהשמן ומניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי שמן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו