סלמון צלוי במחבת ובצל מתוק
סלמון צלוי במחבת ובצל מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם מלח כשר, יין, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. נסו אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי, סלמון בגריל עם בצל מתוק ופלפלים אדומים, ו סלמון צלוי עם בצל קרמל ותאנים (מתכונים דומים).
הוראות
לדלות את הדגים בקמח. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מוסיף את הדגים וחום על 3 דקות בכל צד. בזהירות להרים את הדגים מהמחבת ולהניח אותו בצד על מגש; מפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים את השום והבצל למחבת ומטוגנים עד שהבצל רפוי. הפחיתו את החום לנמוך והחזירו את הדגים למחבת.
מוסיפים קורנית, זיתים, יין או מים. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג או קצה סכין.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.