סלמון צלוי במחבת עם כרוב ו Raita צנון
סלמון צלוי במחבת עם כרוב ו Raita צנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. גשו לסופר וקנו יוגורט יווני שמן, צנוניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון צלוי במחבת עם כרוב ו Raita צנון, אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי, ו Raita צנון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לסחוט נוזלי עודף מן דייקון ומלפפון.
מערבבים עם יוגורט, מיץ לימון, מנטה, קאיין בקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל. תניח את טרייטה בצד.
חום 1 כף שמן בסיר כבד גדול חום overmedium.
מוסיפים שום ומבשלים, מערבביםבהחלט, רק עד ריחני, על1 דקה.
מוסיפים ירקות כרוב לסיר, reducheat נמוך, לכסות, ומבשלים, tossingoccasionally, עד מכרז, 10-15 דקות.
בינתיים, חום 1 שמן כף גדולמחבת חסינה מעל חום בינוני. דג-ים עם מלח ופלפל; מבשלים את העור בצד עד שהעור פריך, 5-8 דקות.
Transferto תנור (לא להפוך דגים); צלי עד opaquein במרכז, על 4 דקות.
מוסיפים צנוניות וחומץ לקולרדגרינס; מתבלים במלח ופלפלתוס לשלב. מחלקים ירקות, סלמון, ו raita שמורות בין צלחות.
למנה: 370 קלוריות, 18 גרם שומן, 3 g סיבים