קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

סלמון צלוי ברוטב אשכוליות שאלוט

סלמון צלוי ברוטב אשכוליות שאלוט
סלמון צלוי עם רוטב אשכוליות שאלוט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום, אשכוליות אודם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: בצד קלוי של סלמון עם קרם שאלות, סלמון עם רוטב שאלוט עגבניות, ו נגיסות סלמון מעושן ברוטב שאלוט.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מתבלים את הסלמון עם 1/4 כפית מלח, מניחים בתבנית אפייה וצולים עד מבושל דרך, כ 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
בעוד הסלמון מבשל להכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
חותכים 1 של אשכוליות לקטעים על ידי חיתוך החלק העליון והתחתון של הפרי, ולאחר מכן עומד אותו על קצה 1, לחתוך את העור כדי להסיר את הדורית לקלף. לאחר מכן, עם סכין קילוף, להסיר כל קטע של פירות מן המעטפת שלה לחתוך את המקטעים לשניים. תניח את החלקים בצד. תן מיץ לאשכולית השנייה ותניח את המיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
במחבת בינונית, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף את שאלוט ו סאוט עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מיץ אשכוליות, דבש, פלפל קאיין ולהביא לרתיחה. לבשל עד רוטב מופחת על ידי כמחצית על, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מוסיפים מיץ לימון ומתבלים במלח, לפי הטעם. ממש לפני ההגשה, לזרוק את חתיכות אשכולית ובזיליקום לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
שים את הסלמון על צלחת הגשה. רוטב כפית על הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.