סלמון צלוי ברוטב אשכוליות שאלוט
סלמון צלוי עם רוטב אשכוליות שאלוט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום, אשכוליות אודם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: בצד קלוי של סלמון עם קרם שאלות, סלמון עם רוטב שאלוט עגבניות, ו נגיסות סלמון מעושן ברוטב שאלוט.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מתבלים את הסלמון עם 1/4 כפית מלח, מניחים בתבנית אפייה וצולים עד מבושל דרך, כ 18 דקות.
בעוד הסלמון מבשל להכין את הרוטב.
חותכים 1 של אשכוליות לקטעים על ידי חיתוך החלק העליון והתחתון של הפרי, ולאחר מכן עומד אותו על קצה 1, לחתוך את העור כדי להסיר את הדורית לקלף. לאחר מכן, עם סכין קילוף, להסיר כל קטע של פירות מן המעטפת שלה לחתוך את המקטעים לשניים. תניח את החלקים בצד. תן מיץ לאשכולית השנייה ותניח את המיץ בצד.
במחבת בינונית, מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט ו סאוט עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מיץ אשכוליות, דבש, פלפל קאיין ולהביא לרתיחה. לבשל עד רוטב מופחת על ידי כמחצית על, 10 דקות.
מוסיפים מיץ לימון ומתבלים במלח, לפי הטעם. ממש לפני ההגשה, לזרוק את חתיכות אשכולית ובזיליקום לרוטב.
שים את הסלמון על צלחת הגשה. רוטב כפית על הסלמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.