סלמון צלוי ברוטב יין לבן
אם יש לך מלח ופלפל טחון, מלח, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . נסו סלמון צלוי ברוטב יין לבן, סלמון צלוי ברוטב יין לבן, ו סלמון צלוי עם יין לבן ורוטב חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים את פילה הסלמון על תבנית אפייה, ומתבלים במלח.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 15 דקות.
בינתיים, להמס את החמאה בסיר קטן.
לטאטא את הקמח, בישול במשך 1 דקה, ואז מערבבים את היין. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, 8 עד 10 דקות. מערבבים את העירית ומתבלים במלח ופלפל. לשבור את הסלמון לחתיכות גדולות, ומגישים עם הרוטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.