סלמון צלוי וירקות ברוטב ברביקיו
המתכון צלי סלמון וירקות עם רוטב ברביקיו מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 477 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שום, פילה סלמון, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה יוצא מן הכלל. נסו ברביקיו סתיו מפואר: ראס אל האנוט וסלמון בגריל זעתר, ירקות Chargriled ברוטב טחינה יוגורט, טבולה, סלמון צלוי וירקות, ו בשר חזיר צלוי ברביקיו עם רוטב מתוק חמוץ פירותי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל נורת שומר בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך פלחי 6. במחבת צלייה או צלחת אפייה גדולה, לשלב את השומר, עגבניות, שום, לימון, שמן, 1 1/2 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת טימין.
מורחים את התערובת לתוך שכבה אחת. צלי עד שהשומר רך, כ -40 דקות. מתבלים את הסלמון עם שאר המלח והפלפל.
מברישים את הפילה ברוטב ברביקיו.
הסר מחבת מהתנור ומניח את הפילה על גבי תערובת הירקות. חזור לתנור וצלה עד הפילה הם באותו צבע לאורך כל פתית בקלות, על 12 דקות, בהתאם עובי.
הסר וזרוק את הלימון לפני ההגשה.