קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

סלמון צלוי עם Ragoà " T של עדשים וירקות שורש

סלמון צלוי עם RagoÃ
סלמון צלוי עם Ragoà " T של עדשים וירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 714 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלמון צלוי עם עדשים ים תיכוניות, סלמון צלוי לימון עם עדשים, ו צלעות כבש צלויות עם ירקות שורש מטוגנים וקולקאנון-כרוב שמנת ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הגזר הלפת, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רק במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מעבירים לקערה קטנה ומחזירים את המחבת לחום בינוני. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להעביר מגבות נייר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
יוצקים את כל אבל 2 Tbs. של השומן.
6
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומבשלים 1 דקה ללא בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את העדשים שמורות, ירקות מרוסקים, בייקון, ומרק עדשים שמורות; מבשלים עד המרק נספג לחלוטין על ידי העדשים, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים. מבשלים את הסלמון: למקם מתלה תנור כ 6 אינץ ' מן broiler ו מתלה שני במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עדשיםעדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
תחמם את המטאטא גבוה. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף ומברשת את הנייר בקלילות עם חלק מהחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
להניח את פילה סלמון, צד העור למטה, על נייר; מברשת את צמרות הצדדים בנדיבות עם שאר החמאה העונה עם מלח ופלפל. לצלות את הסלמון על המדף העליון עד העליון הוא השחמה יפה, על 8 דקות. זה צריך להרגיש די מוצק כאשר לחוץ עם קצה האצבע ולהיות מעט שקוף באמצע אם flaked. זה ימשיך לבשל קצת בכוחות עצמו פעם אחת מהתנור, אבל אם זה עדיין קצת נדיר, לכבות את המטגן, מיד להפעיל את התנור על 204°, להעביר את תבנית האפייה למתלה המרכזי, ולסגור את דלת התנור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
אופים את הסלמון עד הרגע, 1 עד 2 דקות. תלוש את העדשים והירקות על צלחות ערב חמות ולהגדיר פילה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עדשיםעדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד. לשתות הצעות לנסות פינו נואר thats אור בינוני על טאנינים וארוך על פירות, כמו Pepperwood גרוב מקליפורניה או Coldstream הילס מאוסטרליה.
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1
קלוריות
1
870, שומן
2
56, קלוריות שומן
1
500, שומן רווי
2
18, חלבון
3
56, שומן חד רווי
4
23, פחמימות
5
1260, כולסטרול
6
170, סיבים
7
17,
8
צילום: סקוט פיליפס
9
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
36, שומן רב בלתי רווי
2
10, נתרן

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון קצוץ דק (2 פרוסות עבות)בייקון קצוץ דק (2 פרוסות עבות)1זר פרחים garni (3 גבעולים פטרוזיליה טרייה, 2 גבעולים טימין טרי, עלה דפנה 1)זר פרחים garni (3 גבעולים פטרוזיליה טרייה, 2 גבעולים טימין טרי, עלה דפנה 1)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עדשים שמורמרק עדשים שמור1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץגזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץ1קטןגזר, מקולף וחציגזר, מקולף וחצי1השארפטרוזיליה שטוחה טחון לקישוטפטרוזיליה שטוחה טחון לקישוט4ציפורן בינוניתכפית. שום טחון דק (אודותכפית. שום טחון דק (אודות4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעדשים צרפתיות קטנות וירוקות מיובשות (הנקראות גם du Puy lentils)עדשים צרפתיות קטנות וירוקות מיובשות (הנקראות גם du Puy lentils)2Tbsבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל, קלופים ותקועים עם ציפורןבצל, קלופים ותקועים עם ציפורן680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה סלמון ללא עור, במרכז לחתוך (על כל אחד)פילה סלמון ללא עור, במרכז לחתוך (על כל אחד)1שולחןשאלוט טחון דקשאלוט טחון דק170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר מעושן כתף התחת, חזיר מעושן הוק, בייקון מעושן כפול, או נקניק הודו מעושן, לחתוך לקוביות גדולותחזיר מעושן כתף התחת, חזיר מעושן הוק, בייקון מעושן כפול, או נקניק הודו מעושן, לחתוך לקוביות גדולות2smallsלפת (בערך 7 עוז. סה לפת (בערך 7 עוז. סה " כ), קלופים לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1שולחןחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3Tbsחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.