סלמון צלוי עם Tomatillo-סלסה בצל אדום
סלמון צלוי עם Tomatillo-סלסה בצל אדומה עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך כמון טחון, פפריקה, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו סלסה Tomatillo קלוי (סלסה ורדה) (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם לסכל; לסכל מעיל עם תרסיס בישול. סדר פילה על מחבת מוכנה.
שלב כמון ו -3 המרכיבים הבאים. לשפשף תערובת תבלינים מעל צמרות של פילה. פילה מעייל עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות בודדות. Spoon Tomatillo
סלסה בצל אדום באופן שווה על פילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.