קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

סלמון צלוי עם בייקון עם רוטב פטריות-צדפות

סלמון צלוי עם בייקון עם רוטב פטריות-צדפות
סלמון צלוי עם בייקון ברוטב פטריות צדפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בייקון, פטריות, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: רוטב פטריות לינגוויני & Oyster, סלמון צלוי עם שעועית לבנה, כרוב & בייקון Ragoût, ו מערבבים מטגנים Maitake פטריות ובשר עם רוטב צדפות.

הוראות

1
מחממים את המטגן. קלות העונה פילה סלמון עם מלח ופלפל. לעטוף 3 פרוסות של בייקון לרוחב סביב כל פילה סלמון, המרווח פרוסות 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה סלמוןפילה סלמון
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים את פילה הסלמון במחבת צלייה בינונית ומטגנים את הדגים 6 אינץ ' מהחום במשך כ -13 דקות, הזזת המחבת באמצע הדרך, או עד פילה הסלמון הם רק מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את חתיכות הבייקון על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות מעט פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את כל אבל 2 כפיות של שומן בייקון ולהפחית את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
5
מוסיפים את הפטריות למחבת ומטגנים אותם עד שהם זהובים חום, כ 3 דקות. מקטינים את החום עד בינוני ומערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה, 2 כפות של עירית קצוצה ושום טחון. לבשל עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה קטנה, לטאטא את המים החמים עם רוטב צדפות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט, על 1 דקה. מערבבים את אגוז מוסקט, ואז לטאטא את החמאה ומבשלים עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
הסר את רוטב הפטריות מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
הסר את רצועות הבייקון מן פילה סלמון לחתוך כל פילה ל 3 חתיכות. שמור את פרוסות הבייקון הצלויות לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מעבירים את הסלמון למגש גדול. כפית את רוטב פטריות על הדגים, מקשטים עם 2 כפות הנותרים של עירית קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.