סלמון צלוי עם ויניגרט עגבניות
סלמון צלוי עם ויניגרט עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם סלמון במרכז לחתוך, שמן canolan, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי, סלמון עם ויניגרט עגבניות, ו סלמון עם Polentan ויניגרט עגבניות חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק את העגבניות עם שאלוט, צלפים, חומץ 1/2 כפית מלח.
במחבת בינונית avenproof, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת, עור כלפי מעלה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד משחימים היטב על הקרקעית, על 3 דקות. בזהירות להעיף את הפילה.
להעביר את המחבת לתנור ולצלות עד הסלמון מבושל דרך, כ 7 דקות.
מעבירים את הדגים לצלחות ושופכים את כל השומן במחבת.
מניחים את המחבת מעל חום מתון ומוסיפים את תערובת העגבניות יחד עם הכמון, שמן קנולה ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית. לבשל, מגרד את כל חתיכות דבוקות למחבת, עד העגבניות פשוט לרכך, על 2 דקות.
יוצקים את הרוטב על הסלמון, מפזרים פטרוזיליה ובזיליקום ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.