סלמון צלוי עם חמאת חרדל זית ואורזו
סלמון צלוי עם חמאת חרדל זית אורזו הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 1204 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים, פטרוזיליה, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קציצת סלמון עם זית וחרדל, סלמון קלוי איטי עם אורזו עגבניות תירס, ו ממרח זיתים צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תחילה 5 מרכיבים במעבד עד מעורבב היטב אבל עדיין מעט עבה, מדי פעם מגרד את הצדדים של קערה. תערובת חמאה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מעבירים לקערה קטנה. האם קדימה חמאת זית חרדל ניתן להכין 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני השימוש.מחממים תנור ל-400F.
צחצח תבנית אפייה גדולה עם שמן זית. מסדרים פילה סלמון על גיליון מוכן; מפזרים מלח ופלפל. סלמון צלוי רק עד אטום במרכז, כ -14 דקות.בינתיים, לבשל orzo בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז; להחזיר אורזו לאותו סיר.
מוסיפים חצי מחמאת זית וחרדל וזורקים למעיל. מחלקים אורזו בין 8 צלחות. למעלה כל מנה עם פילה סלמון 1.
מניחים מנה קטנה של חמאת זית-חרדל על כל פילה סלמון.
מקשטים עם זיתים שלמים ופטרוזיליה, אם תרצה, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.