קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

סלמון צלוי עם כרישה מוקרמת

סלמון צלוי עם כרישה מוקרמת
אם יש לך כרישה, שאלוט, שמן זית כתית נוסף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלמון צלוי עם כרישה מוקרמת, סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים, ו כרישה מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
2
מניחים את עגל רסק עגבניות לתוך סיר עמוק, תנור הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
3
טפטוף עם 1/4 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים בתנור לצלות במשך 30 דקות.
5
מוסיף את לפת, גזר, סלרי, בצל, ו 3 ענפים של הקורנית למחבת. המשך לצלות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוציאים מהתנור ומניחים מעל להבה בינונית.
7
יוצקים את היין ומספיק מים כדי לכסות על ידי 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8
תן להתבשל במשך 1 1/2 שעות, לרפרף כל זיהומים שעולים אל פני השטח.
9
כאשר מופחת בחצי, להסיר ולסנן דרך מסננת בסדר. זרוק את המוצקים ולשמור על הרוטב חם. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10
בינתיים, מחממים את החמאה וכוס 1/4 של שמן הזית יחד במחבת סאוט גדולה מעל להבה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיף את הכרישה ו 2 זרדים קורנית למחבת ולתת לרכך במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את השמנת לכרישה וממשיכים לבשל עד עבה, כ -10 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
13
השתמש בסכין חדה כדי לפצל את הדגים פתוחים כמו ספר, מה שהופך פרוסה פילה סלמון לאורך מן הצווארון לזנב על באמצע הדרך בין העור לתחתית, להיזהר לא לחתוך לחלוטין דרך הצד השני. פתח את הסלמון כמו ספר עם צד העור למטה על קרש החיתוך. מתבלים בתוך הדגים ומחוצה להם במלח ים ופלפל שחור טחון טרי ומתחילים למלא את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
14
מורחים את תערובת הכרישה באופן שווה על פני הדגים. ואז להתחיל לגלגל את צד הבשר לעבר צד העור כמו ג ' לירול. הסלמון צריך להפשיל עד העור מכסה את החלק החיצוני של הדג שוב. מאובטח עם חוט מטבח בכמה מקומות מעיל העור עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
15
לטפטף את שמן הזית הנותר למחבת צלייה גדולה ולחמם מעל להבה בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
16
מניחים את הסלמון במחבת וצורבים את העור עד פריך מכל הצדדים, מתגלגל כמה פעמים במחבת. בזהירות למקם את מחבת צלייה בתנור וצלי במשך חמש דקות. חתוך לגלגלי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
17
בעוד הדג צלוי, להתחיל את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
18
יוצקים את שמן הזית הנותר למחבת גדולה מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
19
מוסיפים את שאלוט, שאריות קורנית, ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
20
תן פטריות לבשל במשך 10 דקות, עד שהם משחררים את הלחות שלהם. מערבבים לעתים קרובות ולתת את הלחות להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
21
להוסיף 3/4 כוס הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
22
תן להתבשל עד הפטריות לספוג את הרוטב ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
23
מגישים את הפטריות עם גלגל תנופה של סלמון ורוטב נוסף.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.