סלמון קלוי עם סלט ספגטי סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מנטה, ספגטי סקווש, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלמון צלוי עם סלט ספגטי-סקווש, סלמון תפוז מתובל עם סקווש ספגטי, ו סלמון תפוז מתובל עם סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הדלעת עד אל דנטה, על 12 דקות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.