סלמון צלוי עם פורסלין, שומר וזיתים ירוקים
סלמון צלוי עם פורסלין, שומר וזיתים ירוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 388 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, מלח, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: זיתים ירוקים סדוקים עם שומר, שומר-סלט תפוזים עם זיתים ירוקים, ו פיצה שומר ומתוק בצל עם זיתים ירוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 200 ומניחים מחבת צלייה חצי מלאה במים על המתלה התחתון. שמן מגש אפייה מעוטר ומסדר סלמון בצד אחד. ערימת שומר בצד השני טפטוף הן עם שמן זית, ואז מפזרים הן עם מלח ופלפל. לזרוק שומר קצת למעייל ולהתפזר במחבת.
סלמון צלוי עד רק המשרד למגע, כ -30 דקות; בואו להתקרר.
הסר את עור הסלמון ושבור כל פילה ל 3 או 4 נתחים.
שים שומר בקערה בינונית ומערבבים עם פורסלין, זיתים ומיץ לימון וגרידת.
מסדרים סלמון על צלחות עם סלט טפטוף עם קצת יותר שמן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.