קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות68
מגזין

סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס

סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס
סלמון קלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 348 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים, יין, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס, סלמון צלוי עם רוטב אגוז-פלפל, ו סלמון בגריל עם תבלין תירס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט זרעי כוסברה במחבת קטנה על חום בינוני עד ארומטי, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות. מגניב במקצת. למחוץ במרגמה עם עלי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מרגמה ועלימרגמה ועלי
1
פלפלים Char מעל להבת גז או תחת broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 10 דקות. פיל ופלפלי זרע; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים תירס ובצל ירוק וסוט עד שהתירס מתחיל להשחים בנקודות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
להוסיף שום קורנית; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים יין ומערבבים עד שהנוזל מתאדה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר מהחום. מערבבים בפלפלים, מיץ לימון, דבש, הנותרים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
להוסיף 1 1 1/2 כפיות כתוש זרעי כוסברה. (רליש יכול להתבצע 8 שעות קדימה. מכסים ומקררים. מערבבים מעל חום בינוני עד מחומם דרך לפני ההגשה.) מערבבים פטרוזיליה להתענג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1
מחממים תנור ל 204°. קו אפייה גדולה עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים הראשון 5 מרכיבים הנותרים זרעי כוסברה כתוש בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מברשת סלמון בכל רחבי בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
העברה לתבנית אפייה מוכנה. סלמון צלוי עד אטום במרכז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
העברה לצלחת. כפית להתענג על סלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.