קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון צרוב במחבת עם פטריות ותרד

סלמון צרוב במחבת עם פטריות ותרד
סלמון צרוב במחבת עם פטריות ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שאלוט, תרד, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב עם תרד מוקפץ ופטריות, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו סטייק צרוב עם פטריות צלויות וסלט תרד.

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
3
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר דגים מהמחבת, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף שמן בצלצלים למחבת; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים פטריות בשכבה אחת; מבשלים 2 דקות (לא מערבבים). מבשלים 2 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
7
להוסיף תרד; לבשל 30 שניות או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
8
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כפית מלח, קליפה, ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
בקרבקר
מלחמלח
9
מגישים מעל דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.