קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

סלמון צרוב כתום עם שקדים

סלמון צרוב כתום עם שקדים
אם יש לכם פילה סלמון עצמות, קליפת תפוז, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו סלמון צרוב עם פסטו, פלפלים מוקפצים ושקדים קלויים, סלמון צרוב כתום Zesty, ו סלמון צרוב במחבת עם רוטב תפוזים-קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים שקדים עד השחמה קלה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים מפן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יש לשטוף פילה סלמון יבש טפיחה. הגדר את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף סלמון, צד העור למעלה, ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, 3 עד 5 דקות. הפעל חתיכות ומבשלים עד אטום מבחוץ אבל עדיין מעט שקוף במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 1 עד 3 דקות, בהתאם לעובי של דגים, או עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר סלמון, צד העור למטה, צלחות או מגש הגשה; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מוסיפים קליפת תפוז, מיץ ויין למחבת. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 6 דקות. מערבבים ב קורנית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
רוטב כתום כפית על סלמון ומפזרים שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.