סלמון צרוב עם ירקות חורף ומרק קומבו
סלמון צרוב עם ירקות חורף מרק קומבו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם לימון, קומבו, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סלמון בר צרוב עם תפוחי אדמה חדשים ומרק דיז'ון, סלמון בר צרוב עם תפוחי אדמה חדשים ומרק דיז'ון, ו ג'ינג'ר צרוב סלמון מרק מיסו עם Jalapeno-בצל ירוק רליש ואטריות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה overmedium-חום גבוה.
מוסיפים בצל, חותכים הצידה ומבשלים, ללא הפרעה, עד לכהות, כ 5 דקות.
להעביר בצל גדול הולנדי גדולאו סיר גדול אחר ולהוסיף לפת, שאלוט, זנגביל, קומבו, 1 כף מלח, ומים כוסות 8. מביאים לרתיחה עדינה (לא להרתיח או מרק יהיה מריר) ולהסתכל עד מרק הוא אור זהוב andonion רך, 40-50 דקות.
מוסיפים ורמוט למרק ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים סקווש ומבשלים עדרק מתרכך, 12-15 דקות.
מוסיפים לפת ומבשלים, ערבוב מדי פעם,עד מכרז, על 2 דקות.
בינתיים, מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
חום שנותר 1 כף oilin מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.מבשלים סלמון, צד העור למטה, עד שהעורמאוד פריך, כ 2 דקות. הפעל סלמוננד לבשל 30 שניות יותר (סלמון יהיה נדיר; זה ימשיך לבשל בhotbroth). מרק כפית וירקות intoshallow קערות מלמעלה עם סלמון, עור כלפי מעלה; לסחוט לימון מעל.
לעשות קדימה: מרק וירקות (ללא ירוק לפת) יכול להיות made1 יום קדימה. לחמם ולהוסיף ירקות רקלפני ההגשה.
למנה: 420 קלוריות, 14 גרם שומן, 7 גרם סיבים
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.