קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

סלמון צרוב עם ירקות חורף ומרק קומבו

סלמון צרוב עם ירקות חורף ומרק קומבו
סלמון צרוב עם ירקות חורף מרק קומבו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם לימון, קומבו, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו סלמון בר צרוב עם תפוחי אדמה חדשים ומרק דיז'ון, סלמון בר צרוב עם תפוחי אדמה חדשים ומרק דיז'ון, ו ג'ינג'ר צרוב סלמון מרק מיסו עם Jalapeno-בצל ירוק רליש ואטריות קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, חותכים הצידה ומבשלים, ללא הפרעה, עד לכהות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להעביר בצל גדול הולנדי גדולאו סיר גדול אחר ולהוסיף לפת, שאלוט, זנגביל, קומבו, 1 כף מלח, ומים כוסות 8. מביאים לרתיחה עדינה (לא להרתיח או מרק יהיה מריר) ולהסתכל עד מרק הוא אור זהוב andonion רך, 40-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפתלפת
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
KombuKombu
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים ורמוט למרק ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
הסר בצל וקומבו; השלך.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים סקווש ומבשלים עדרק מתרכך, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
7
מוסיפים לפת ומבשלים, ערבוב מדי פעם,עד מכרז, על 2 דקות.
8
בינתיים, מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
חום שנותר 1 כף oilin מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.מבשלים סלמון, צד העור למטה, עד שהעורמאוד פריך, כ 2 דקות. הפעל סלמוננד לבשל 30 שניות יותר (סלמון יהיה נדיר; זה ימשיך לבשל בhotbroth). מרק כפית וירקות intoshallow קערות מלמעלה עם סלמון, עור כלפי מעלה; לסחוט לימון מעל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לעשות קדימה: מרק וירקות (ללא ירוק לפת) יכול להיות made1 יום קדימה. לחמם ולהוסיף ירקות רקלפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק לפתירוק לפת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ירוקירוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
למנה: 420 קלוריות, 14 גרם שומן, 7 גרם סיבים
12
בתיאבון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.