קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

סלמון צרוב עם רוטב דבש הת ' ר

סלמון צרוב עם רוטב דבש הת ' ר
סלמון צרוב עם רוטב דבש הת ' ר יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 329 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, סרטנים, תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, סלמון צרוב עם דבש-רוטב בלסמי, ו מחבת צרובה סלמון עם רוטב ווסאבי דבש.

הוראות

1
יום קודם לכן, לחמם את שמן הזית במחבת לא מקל, ואז לבשל את הסלמון,צד עור למטה, במשך 12-15 דקות, מפנה חצי דרך. זה צריך להיות מבושל כל הדרך דרך אטום במרכז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, תכין את הרוטב. שים שמן זית, חרדל, דבש, מיונז וחומץ עם קצת מלח ופלפל לתוך בלנדר ו יז עד בשילוב היטב, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לקלף ולקלח את התפוזים ולהסיר כל פיתה (לעבוד על צלחת, כך שתוכל לתפוס את כל המיצים). לכסות את התפוזים ולשמור במקום קריר. מערבבים את מיץ התפוזים לתוך ההלבשה ולאחסן אותו בצנצנת העליונה בורג. פורסים את הבצלים, מכניסים לשקית פלסטיק ומאחסנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
פתית את הסלמון לחתיכות גדולות באמצעות שני מזלגות להקניט את הבשר בנפרד, ואז כפית מעל מחצית ההלבשה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
כאשר מוכן לשרת, לנער את ההלבשה, לשים את הבצל פרוס, סרטנים וקטעים כתומים בקערה גדולה טפטוף על ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את עלי הסלט וזורקים יחד בקלילות. באמצעות הידיים שלך, בעדינות להרים את התערובת על מגש גדול לפזר על פתיתי סלמון. מתבלים עם קצת פלפל שחור טחון גס ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.