צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סלמון צרוב עם חשיש בטטה וסלסה מנגו אידיוט יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1053 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון ג'מייקני אידיוט וסלסה אננס מנגו, קערת סלמון עם מנגו מנגו, ו מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש.
הוראות
1
לחשיש בטטה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה. תחמיץ את הבטטות עד שיהיה לך מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
מים
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מחממים מחבת סאוט על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד רך ופריך קלות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
5
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומטגנים במחבת עד שתפוחי האדמה משוחים קלות ופריכים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום והבצל, מערבבים כדי לשלב את החשיש, ומבשלים עד שקוף, עוד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל. שמור על חום ושמור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום
בצל
תפוחי אדמה מטוגנים
1
מערבבים יחד את מנגו וjalapenos בקערה. מקפלים ברוטב אידיוט ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
מנגו
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מקציפים יחד את חרדל דיז ' ון ומיץ לימון בקערה. זרם בשמן, לטאטא עד ההלבשה הוא emulsified. מתבלים קלות במלח ופלפל. מערבבים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חרדל דיז ' ון
מיץ לימון
עירית
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
1
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלמון
2
מחממים מחבת ב-12 אינץ ' עם שמן זרעי הגפן עד לחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הסלמון ומבשלים כ 4 דקות בכל צד (או עד הטמפרטורה הפנימית הרצויה).
מרכיבים שתצטרך
סלמון
4
מוסיפים את החמאה למחבת וכאשר נמסים, כף על הדג.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים את הדג לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז מעט.
מרכיבים שתצטרך
דגים
6
לצלחת: כפית קצת חשיש במרכז כל צלחת מלמעלה עם חתיכת סלמון. כף כמה סלסה מנגו אידיוט על גבי הסלמון, ואחריו כמה ויניגרט לימון.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.