קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סלמון צרוב עם תפוחי אדמה מתוקים וסלסה מנגו אידיוט

סלמון צרוב עם תפוחי אדמה מתוקים וסלסה מנגו אידיוט
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סלמון צרוב עם חשיש בטטה וסלסה מנגו אידיוט יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1053 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון ג'מייקני אידיוט וסלסה אננס מנגו, קערת סלמון עם מנגו מנגו, ו מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש.

הוראות

1
לחשיש בטטה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה. תחמיץ את הבטטות עד שיהיה לך מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מיםמים
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מחממים מחבת סאוט על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד רך ופריך קלות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
5
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומטגנים במחבת עד שתפוחי האדמה משוחים קלות ופריכים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השום והבצל, מערבבים כדי לשלב את החשיש, ומבשלים עד שקוף, עוד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל. שמור על חום ושמור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
בצלבצל
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
1
מערבבים יחד את מנגו וjalapenos בקערה. מקפלים ברוטב אידיוט ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
מנגומנגו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מקציפים יחד את חרדל דיז ' ון ומיץ לימון בקערה. זרם בשמן, לטאטא עד ההלבשה הוא emulsified. מתבלים קלות במלח ופלפל. מערבבים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מיץ לימוןמיץ לימון
עיריתעירית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
1
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
2
מחממים מחבת ב-12 אינץ ' עם שמן זרעי הגפן עד לחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הסלמון ומבשלים כ 4 דקות בכל צד (או עד הטמפרטורה הפנימית הרצויה).
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
4
מוסיפים את החמאה למחבת וכאשר נמסים, כף על הדג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את הדג לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז מעט.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
6
לצלחת: כפית קצת חשיש במרכז כל צלחת מלמעלה עם חתיכת סלמון. כף כמה סלסה מנגו אידיוט על גבי הסלמון, ואחריו כמה ויניגרט לימון.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
סלמוןסלמון
לימוןלימון
מנגומנגו
סלסהסלסה
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.