סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו
סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1264 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, זרעי כוסברה סדוקים, ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו, סלמון צרוב עם כוסברה-Pepito Pesto, ו עלי כוסברה וזרעי דלעת פסטו.
הוראות
חום 1/2 כפית. שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף זרעי דלעת; לטחון עד תחילת חום פופ, על 2 דקות.
להעביר זרעים מגבות נייר לניקוז; בואו מגניב. מחבת מילואים. דופק 6 כף. זרעי דלעת, כוסברה, זרעי כוסברה ושום במעבד מזון עד קצוץ גס. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 1 כף. מיץ ליים, 1/4 כוס שמן, ואז 1/4 כוס מים, מיזוג עד צורות טהורות גס. העונה פסטו לטעום עם מלח, פלפל, מיץ לימון יותר, אם תרצה.
חום נותר 1 כפית. שמן במחבת שמורה על חום בינוני. פילה סלמון העונה עם מלח ופלפל.
הוסף למחבת ומבשלים עד אטום רק במרכז, 34 דקות לכל צד.
מניחים פילה על צלחות. כפית פסטו מעל.
מקשטים עם זרעי דלעת שנותרו.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.