סלמון קון סלסה דה מנדרינה (סלמון עם רוטב מנדרינה)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, קורנפלור, מיץ מנדרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה מנדרינה קוקוס דבש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו), סלמון קון סלסה דה מרקויה (סלמון עם רוטב פסיפלורה), ו סלמון עם רוטב שרימפס (סלמון קון סלסה דה Camarones) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלמון על צלחת ומוסיפים את מיץ הלימון, שיני שום, מלח ופלפל ולתת לו לשבת על 20 minutes.In מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית.
מניחים את הסלמון במחבת ומבשלים עד חום זהוב מתחת, כ 2 דקות.הפוך את הסלמון ולהמשיך לבשל עד הזהב מתחת, על 2 דקות יותר עבור בינוני נדיר, או עד עשה לטעמך.
מעבירים את הסלמון למגש, מתבלים במלח ומכסים באלומיניום foil.To הפוך את הרוטב: בסיר קטן על חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הבצל ואת sauté עד הבצל הוא רך, על 3 דקות.
מוסיפים את מיץ המנדרינה, דבש ומנדרינה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה, על 5 minutes.In קערה קטנה, מערבבים יחד את עמילן התירס והמים עד שעמלן התירס מתמוסס.
לטאטא את תערובת קורנפלור לתוך הרוטב ומבשלים עד הרוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות. השתמש באופן מיידי.