קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

סלמון קון סלסה דה מנדרינה (סלמון עם רוטב מנדרינה)

סלמון קון סלסה דה מנדרינה (סלמון עם רוטב מנדרינה)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, קורנפלור, מיץ מנדרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה מנדרינה קוקוס דבש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו), סלמון קון סלסה דה מרקויה (סלמון עם רוטב פסיפלורה), ו סלמון עם רוטב שרימפס (סלמון קון סלסה דה Camarones) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסלמון על צלחת ומוסיפים את מיץ הלימון, שיני שום, מלח ופלפל ולתת לו לשבת על 20 minutes.In מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הסלמון במחבת ומבשלים עד חום זהוב מתחת, כ 2 דקות.הפוך את הסלמון ולהמשיך לבשל עד הזהב מתחת, על 2 דקות יותר עבור בינוני נדיר, או עד עשה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את הסלמון למגש, מתבלים במלח ומכסים באלומיניום foil.To הפוך את הרוטב: בסיר קטן על חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הבצל ואת sauté עד הבצל הוא רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את מיץ המנדרינה, דבש ומנדרינה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה, על 5 minutes.In קערה קטנה, מערבבים יחד את עמילן התירס והמים עד שעמלן התירס מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מנדרינהמנדרינה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לטאטא את תערובת קורנפלור לתוך הרוטב ומבשלים עד הרוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות. השתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקב EnRoute Les Pommiers Pinot Noir עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.