סלמון-קיש בצל מתוק
סלמון-קיש בצל מתוק הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך רוטב אלפרדו, vidalia, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו חזיר וקיש בצל מתוק, פשטידת בטטה וסלמון, ו בטטה צלויה, בצל מקורמל, וקיש גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקרום בצלחת פאי 9 אינץ ' ungreased; לקצץ בצק עודף לאורך הקצוות. מקפלים קצוות תחת ו crimp. מילוי עם משקולות עוגה, אורז, או שעועית יבשה.
אופים ב 375 במשך 10 עד 12 דקות או עד רק מתחיל חום. מגניב; להסיר משקולות.
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים, מכוסים, 30 עד 40 דקות או עד הזהב.
להוסיף סלמון וגבינה; להתמזג היטב.
מערבבים ביצים ואת הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה עם מקציף חוט. מערבבים בתערובת סלמון.
יוצקים תערובת לתוך קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
מקשטים עם בזיליקום טרי, אם תרצה.
הערה יין: המתיקות של הבצל ואת כוחו של סלמון הם המרכיבים העיקריים. שוב אני נמשך לגרמניה עם משהו קצת יותר משמעותי. נסה יוסף Leitz Rudesheimer Magdalenenkreuz Riesling Kabinett 2002 ($18) - Steven Geddes
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.