סלמון קלוי איטי עם ויניגרט לימון ופריך משומר חם ותפוחי אדמה פרוסים דק
סלמון קלוי איטי עם ויניגרט לימון שמור ופריך צלפים ותפוחי אדמה פרוסים דק דורש על 14 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל, סלמון, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון, פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלמון מעושן ושמיר-ויניגרט Caper, ו צנון קלוי עם ויניגרט אנשובי, לימון משומר ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סוכר ומים בסיר בינוני שאינו מגיב על חום גבוה ומביאים לרתיחה. המשך רותחים עד שהסוכר נמס לחלוטין. להפחית את החום נמוך, להוסיף את טריזי לימון לבשל לאט עד כמעט רך.
לתפוחי האדמה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה זוגית בתחתית 4 cazuelas קטן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים בתנור ואופים 3/4 של הדרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומפחיתים את החום ל-250 מעלות F. מברישים קלות את הסלמון משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.