סלמון קלוי מוגש עם עגבניות שזיף קלויות ופרוסות לימון מקורמלים
סלמון קלוי מוגש עם עגבניות שזיף קלויות ופרוסות לימון מקורמלים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות שזיף, טימין, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה נהדר. מתכונים דומים: סלמון לימון-אורגנו עם עגבניות צלויות, סלמון צלוי עם רוטב חמאת שום לימון ועגבניות שלפוחיות, ו סלמון פראי עם קוסקוס פנינה, עגבניות צלויות באיטיות ושמן אורגנו לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים עגבניות שזיף בתבנית אפייה רדודה, רסס עם שמן זית ומפזרים עלי טימין על כל. מתבלים במלח ופלפל. צולים עד עגבניות מתרככות אבל עדיין יש את הצורה שלהם, על 15 עד 20 דקות. מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
להניח את פילה סלמון בצד העור למטה עם קצת מקום ביניהם על תבנית אפייה או אפייה. מתבלים במלח ופלפל ומכסים בשמיר. לסחוט 1/2 של הלימון על כל.
אופים עד המשרד, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, פרוס את הלימון שנותר חצי לפרוסות 1/4 אינץ'.
מחממים מחבת מעל חום גבוה. פילם את החלק התחתון של המחבת עם שמן זית ולהוסיף פרוסות לימון.
לטגן עד חום משני הצדדים, על 5 עד 7 דקות בסך הכל.
הסר את רדיד האלומיניום מהעגבניות וזרוק את גבעולי העשב.
מניחים את העגבניות על קרש חיתוך בערך לקצוץ.
כף קצוץ עגבניות למרכז של כל צלחת.
הניחו חתיכת סלמון על העגבניות והניחו את חצאי הלימון לצד הסלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.