קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

סלמון קלוי, סלק ותפוחי אדמה עם קרם חזרת

סלמון קלוי, סלק ותפוחי אדמה עם קרם חזרת
נסו סלק קלוי עם קרם חזרת, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת, ו סלמון צ'ינוק מצופה בחזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת קלייה גדולה, לזרוק את הסלק עם 1 כף השמן, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית של השמיר, ו 1/8 כפית פלפל. מבשלים בשליש העליון של התנור, ערבוב פעם אחת, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר את המחבת מהתנור ודחוף את הסלק לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת, ליד הסלק, וזורקים אותם עם הנותרים 1 כף שמן 1/4 כפית מלח. החזירו את המחבת לתנור ובישלו במשך 10 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה ואת סלק, לשמור אותם נפרדים; להחזיר את המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, שמן תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
שים את הסלמון על תבנית האפייה ומפזרים 1/4 כפית מלח, 1/4 הנותרים שמיר כפית, ו 1/8 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
שים את המחבת בתנור עם הירקות (אחרי שאתה מערבב אותם בסוף שלב 2). מבשלים עד הרגע, בערך 10 דקות עבור פילה 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בינתיים, בסיר קטן, להביא את השמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר מהחום ולהקציף בחזרת, 1/4 הנותרים מלח כפית, וקמצוץ של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מערבבים את הסלק ותפוחי האדמה יחד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
11
מגישים את הירקות עקף עם סלמון ורוטב חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12
המלצת יין: בצפון מערב האוקיינוס השקט, שם הם באמת יודעים פירות הים שלהם, פינו נואר הוא היין המועדף עם סלמון. זה צריך להיות גם שלך. נסה דוגמה פירותי מאורגון או קליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.