סלמון קרמל עם סלסה דובדבן
סלמון קרמל עם סלסה דובדבן יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 319 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קליפת תפוז, סוכר חום, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. . עם כפית נסו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, סלמון בגריל עם דובדבן, אננס, סלסה מנגו, ו סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו) (מתכונים דומים).
הוראות
להפשיר דגים, אם קפוא. מערבבים יחד סוכר חום, קליפת תפוז ופלפל.
מניחים דגים, צד העור למטה, במחבת רדודה. לשפשף תערובת סוכר על דגים. מכסים ומקררים 2 עד 8 שעות.
הסר דגים מחבת, ניקוז את כל מיצים.
מניחים סלמון, העור בצד למטה, על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים חמים בינוני. גריל במשך 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות. אל תהפוך את הדגים.
בינתיים, לזרוק יחד מנגו או פפאיה, דובדבנים, מנטה, חומץ ופלפל אדום. סלסת פירות כפית על דגים חמים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.