סלמון קרש ארז עם רוטב אוכמניות עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -29 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 247 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פטל שחור, רוטב פלפל צ'יפוטלה, שאלוט ופלפל. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 96% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלמון קרש ארז עם רוטב ג'ינג'ר , סלמון קרש ארז עם רוטב שמיר חזרת , וסלמון קרש ארז פרמזן עם רוטב צמצום אסייתי על ירקות ג'וליאנים מוקפצים .
הוראות
1
משרים קרשים לצלייה במים למשך שעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
במעבד מזון מערבבים את הפטל שחור, היין, הסוכר החום, הדבש, רוטב הפלפל החריף, 1/8 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מסננים וזורקים זרעים. מערבבים בצלצלי שאלוט ושום לתוך הרוטב; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
מים נוספים
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרח
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים קרשים על גריל על אש בינונית-גבוהה. מכסים ומחממים עד שהקרשים יוצרים עשן קל עד בינוני ומתחילים להתפצפץ, כ-3 דקות (זה מצביע על כך שהקרשים מוכנים). הפוך קרשים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מניחים על קרשים. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 12-15 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות דרך טבק פינו נואר, יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
דרך הטבק פינו נואר, יין
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.