סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו
סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Bon Appetit יש 2 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, זנגביל, קיסמים קוקטייל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו, שחור וכתום: זרעי שומשום שחורים וסלמון מצופה מלח עם רוטב ווסאבי-ליים, ו סלמון ווסאבי עם רוטב שומשום.
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. רוטב תפוז-מיסו העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.קו אפייה גדולה עם נייר כסף.
מניחים סלמון ושמן צמחי בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
מניחים זרעי שומשום על צלחת קטנה. מעיל 1 משטח של כל חתיכת סלמון עם זרעי שומשום. מסדרים סלמון, צד מצופה שומשום למעלה, בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה. האם קדימה יכול להתבצע 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.מחממים תנור ל-400F.
אופים סלמון נחשף עד רק מבושל דרך, כ 5 דקות; להעביר מגש. שיפוד כל חתיכה עם קיסם.
מגישים חם, עובר רוטב מיסו תפוזים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.