קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו

סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו
סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Bon Appetit יש 2 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, זנגביל, קיסמים קוקטייל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו, שחור וכתום: זרעי שומשום שחורים וסלמון מצופה מלח עם רוטב ווסאבי-ליים, ו סלמון ווסאבי עם רוטב שומשום.

הוראות

1
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. רוטב תפוז-מיסו העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.קו אפייה גדולה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים סלמון ושמן צמחי בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים זרעי שומשום על צלחת קטנה. מעיל 1 משטח של כל חתיכת סלמון עם זרעי שומשום. מסדרים סלמון, צד מצופה שומשום למעלה, בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה. האם קדימה יכול להתבצע 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.מחממים תנור ל-400F.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים סלמון נחשף עד רק מבושל דרך, כ 5 דקות; להעביר מגש. שיפוד כל חתיכה עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מגישים חם, עובר רוטב מיסו תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מיסומיסו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.