צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלמון תפוחי אדמה חשיש יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1152 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, גרידת לימון, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלמון, בייקון ותפוחי אדמה חשיש, מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש, ו מחבת סלמון תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים את הסלמון על גיליון אפייה גדול בצד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
לטפטף סלמון עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סלמון
3
מניחים לתנור ואופים במשך 30 דקות עד קשקשי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים שמן זית. לאחר מחומם להוסיף את תפוחי האדמה ומטגנים רדודים במשך כ 8 דקות עד להשחים באופן שווה על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את תפוחי האדמה עם כפית מחוררת ומניח על צלחת נייר מצופה מגבת. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
קערה
3
באמצעות 2 מזלגות, פתית את הסלמון, להסיר אותו חתיכות מן העור, לקפל לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
סלמון
4
הסר את רוב השמן, משאיר רק כמה כפות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
מניחים מעל חום בינוני ומוסיפים את הבצל פרוס, פלפלים פרוסים ושום ולאפשר caramelize.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
שום
בצל
6
מוסיפים את הבצל הירוק, עלי קורנית, פפריקה ופלפל קאיין. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
פלפל קאיין
בצל ירוק
טימין
פפריקה
מלח
7
מוסיפים את תפוחי האדמה בחזרה למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מניחים מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני וממלאים עם כמה סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
חום עד ממש מתחת לרתיחה.
3
הוסף התזה של חומץ לבן באמצעות כף עץ, מערבבים את המים בכיוון 1 כדי ליצור מערבולת קטנה. לפצח את הביצים ולהוסיף, 1 בכל פעם, למים המסתובבים. אפשר לצוד עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
1
שים את החלמונים, גרידת לימון, מיץ לימון, חרדל, מים, מלח ופלפל, לפי הטעם, לתוך בלנדר. להתמזג יחד ולאחר מכן לאט להתחיל לשפוך את החמאה המומסת עם הבלנדר פועל. עצור את הבלנדר כאשר כל החמאה כבר שולבה. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך. דק הולנדז עם קצת מים, אם הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב הולנדז
מיץ לימון
גרידת לימון
חלמון ביצה
תיבול
חרדל
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
מניחים את החשיש סלמון תפוחי אדמה על צלחת הגשה או צלחת הגשה העליון עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגנים
סלמון
ביצה
3
יוצקים רוטב הולנדז על הביצים ומקשטים עם או שמיר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.