קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

סלמון תפוחי אדמה חשיש

סלמון תפוחי אדמה חשיש
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלמון תפוחי אדמה חשיש יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1152 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, גרידת לימון, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלמון, בייקון ותפוחי אדמה חשיש, מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש, ו מחבת סלמון תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים את הסלמון על גיליון אפייה גדול בצד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
לטפטף סלמון עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סלמוןסלמון
3
מניחים לתנור ואופים במשך 30 דקות עד קשקשי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים שמן זית. לאחר מחומם להוסיף את תפוחי האדמה ומטגנים רדודים במשך כ 8 דקות עד להשחים באופן שווה על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר את תפוחי האדמה עם כפית מחוררת ומניח על צלחת נייר מצופה מגבת. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
3
באמצעות 2 מזלגות, פתית את הסלמון, להסיר אותו חתיכות מן העור, לקפל לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלמוןסלמון
4
הסר את רוב השמן, משאיר רק כמה כפות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
מניחים מעל חום בינוני ומוסיפים את הבצל פרוס, פלפלים פרוסים ושום ולאפשר caramelize.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
6
מוסיפים את הבצל הירוק, עלי קורנית, פפריקה ופלפל קאיין. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פלפל קאייןפלפל קאיין
בצל ירוקבצל ירוק
טימיןטימין
פפריקהפפריקה
מלחמלח
7
מוסיפים את תפוחי האדמה בחזרה למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מניחים מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני וממלאים עם כמה סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
חום עד ממש מתחת לרתיחה.
3
הוסף התזה של חומץ לבן באמצעות כף עץ, מערבבים את המים בכיוון 1 כדי ליצור מערבולת קטנה. לפצח את הביצים ולהוסיף, 1 בכל פעם, למים המסתובבים. אפשר לצוד עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
1
שים את החלמונים, גרידת לימון, מיץ לימון, חרדל, מים, מלח ופלפל, לפי הטעם, לתוך בלנדר. להתמזג יחד ולאחר מכן לאט להתחיל לשפוך את החמאה המומסת עם הבלנדר פועל. עצור את הבלנדר כאשר כל החמאה כבר שולבה. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך. דק הולנדז עם קצת מים, אם הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
תיבולתיבול
חרדלחרדל
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מניחים את החשיש סלמון תפוחי אדמה על צלחת הגשה או צלחת הגשה העליון עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
סלמוןסלמון
ביצהביצה
3
יוצקים רוטב הולנדז על הביצים ומקשטים עם או שמיר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמירשמיר
ביצהביצה