סלמי מחיטה מלאה ופיצה מוצרלה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, גרעיני חמניות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. נסו פיצה עם סלמי, מוצרלה ועשבי תיבול טריים, מוצרלה וסלאמי ג'בטה, ו Mozzarellan ו סלמי עוף רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה על המדף האמצעי של התנור ומחממים עד 500 מעלות F.
מחלקים את בצק הפיצה ל 2 כדורים. שים כדור אחד על משטח משוריין בכבדות ולהתגלגל וצורה למעגל דק 11 אינץ ' עם קצה עבה יותר.
העברה לקליפת פיצה מקומטת או תבנית אפייה הפוכה מקומח.
מורחים חצי רוטב פיצה באופן שווה על הבצק עגול. למעלה עם 3 פרוסות של סלאמי וחצי גבינה. (ודא שהבצק, עם כל התוספות שלו, יכול להחליק קדימה ואחורה בקלות על קליפת הפיצה; אם לא, להוסיף עוד קמח.)
בזהירות להחליק את הבצק על אבן הפיצה החמה (הבצק לא יכול להיות עגול לחלוטין כאשר הוא מחליק על האבן).
אופים עד החלק התחתון של הקרום הוא השחמה קלות מאוד פריך והגבינה נמסה, על 7 דקות.
הסר את הקרום מהתנור, העליון עם בזיליקום ומפזרים קצת פלפל אדום מרוסק.
חותכים ל 4 חתיכות. חזור עם הכדור השני של בצק ותוספות שנותרו.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מוסיף את הבורגור וקינואה ומבשלים במשך 10 דקות.
מעבירים את הגרגרים למסננת עדינה ולהחזיק תחת מים זורמים קרים כדי לעצור את הבישול.
תן את הדגנים לנקז במסננת במשך 15 דקות, ואז להפיץ אותם על שכבה עבה של מגבות נייר לספוג כל לחות נוספת. בינתיים, גס לטחון את זרעי פשתן במטחנת תבלינים, רק כדי לשבור אותם פתוח.
מערבבים יחד את המים החמים, אגבה ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית; להוסיף את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. כאשר הבצק מתחיל להתאחד, מערבבים את הדגנים המבושלים, זרעי פשתן טחונים וגרעינים חמניות; יוצרים את הבצק לכדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. קמח את הידיים מעת לעת כדי למנוע דבק. ליצור את הבצק לכדור אחד או לחלק אותו לכדורים קטנים יותר.
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף או מגבת צלחת ולתת את הבצק לנוח במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, הבצק יכול להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך.