קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סלסה Poblano קלויה

סלסה Poblano קלויה
סלסת Poblano קלויה עשויה להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 138 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, זיתים, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: Tomatillo קלוי-סלסה Poblano, אננס וסלסה Poblano קלויה, ו Poblano קלוי סלסה עגבניות.

הוראות

1
מחממים את המטגן. צולים את הצ ' ילי מתחת לגריל עד שנשרפו בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
העברה לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 5 דקות. עור, גזע וזרע את הצ 'ילי, ואז לחתוך אותם לקוביות 1/3 אינץ'. בקערה הגשה, לשלב את צ ' ילי עם עגבניות, בצל, זיתים, כוסברה, שמן זית ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל, זורקים כדי לערבב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זיתיםזיתים
בצלבצל
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
הפוך קדימה: סלסה יכול להיות בקירור לילה. לטעם טרי, מוסיפים את הכוסברה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."