קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

סלסה אבוקדו

סלסה אבוקדו
סלסאן אבוקדו הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 18 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם אבוקדו, מיץ ליים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, ו סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו.

הוראות

1
לשלב את כל החומרים; תערובת לזרוק בעדינות.
2
מגישים סלסה באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין פינו נואר בכרם למלסון מאייר עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
The 2014 Meyer combines fruit picked at both the beginning and end of harvest to produce a spicy, aromatic wine that combines red cherry and plum with woodsmoke, tarragon, potpourri, and crème brulee. The palate is fresh and lithe, with dark spice carried by loads of red fruit to a long, delicately balanced finish. This is a young wine that will gain in weight over the next year and age gracefully for 10+ years.