קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סלסה אפונה שחורה עם גבינה טורטיות גבינה

סלסה אפונה שחורה עם גבינה טורטיות גבינה
המתכון סלסה אפונה שחורה עם גבינה קסדיות יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 484 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש גבינת מונטריי ג'ק, טורטיות קמח, אורגנו, ועד 8 בצל ירוק. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: שחור עיניים אפונה סלסה, שחור עיניים אפונה סלסה, ו שחור עיניים אפונה סלסה.

הוראות

1
אם עדיין לא עשית זאת, תכיני את המרכיבים שלך. שר וקלף את הצ 'ילי שלך ו/או פלפלים אדומים אם משתמשים טרי לא צ' ארד או משומר. מבשלים את האפונה השחורת עיניים שלך אם לא באמצעות שימורים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1
מניחים את האפונה השחורה מבושלת סחוטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום גויהחומץ יין אדום גויה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הצ ' ילי, הפלפלים האדומים ואת רוב הבצלים הקצוצים והכוסברה (שומרים קצת לקישוט).
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
רסס עם שמן זית וחומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
מפזרים אורגנו מתפורר, מיובש, כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
לזרוק ולתת לרבד בזמן שאתה מכין את הקסדיות.
6
הפוך את הקסדיות: 
7
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה בחום גבוה בינוני. אם אתה משתמש במשהו אחר מאשר מחבת ברזל יצוק מתובל היטב, להוסיף כמות קטנה של שמן או חמאה כדי להקל על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים טורטייה קמח למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
תן לזה להתחמם בצד אחד במשך חצי דקה.
10
הפוך אותו והנח שכבה קלה של גבינה מעל הטורטייה. אם אתה משתמש בגבינה מגוררת, אתה יכול פשוט לפזר את זה בכל רחבי. אם משתמשים בגבינה פרוסה, הניחו את הפרוסות רק בצד אחד של הטורטייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
כאשר טורטילה מתחיל ליצור כיסי אוויר או הגבינה מתחילה להמיס, להשתמש מרית להרים קצה אחד של טורטילה ולהפוך אותו לקצה השני, כאילו אתה עושה חביתה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
בואו לבשל עד השחמה קלה, ולאחר מכן להעיף את כל הקסדייה לצד השני ולתת לבשל עד מעט השחמה בצד זה.
13
הסר מהמחבת ולהכין את הקסדיות האחרות באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
חותכים את הקסדיות לפרוסות בצורת עוגה ומגישים עם סלסה אפונה שחורה עיניים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת לסלסה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.