סלסה אפרסק II
אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך פלפלים חלפיניו, גבישי פקטין פירות, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו סלסה אפרסק, סלסה אפרסק, ו סלסה אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב אפרסקים, בצל, פלפל, כוסברה, שום, כמון, חומץ, גרידת סיד. מערבבים יחד פקטין ו 1/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה, ומערבבים הנותרים 3 1/2 כוסות סוכר. להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים במשך 5 דקות.
יוצקים סלסה אפרסק לתוך צנצנות מוכנות, משאיר שטח אוויר 1/4 אינץ'. חותם, ולעבד באמבט מים רותחים במשך 15 דקות.