קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

סלסה אפרסק צ'יפוטלה עם כוסברה

סלסה אפרסק צ'יפוטלה עם כוסברה
סלסה אפרסק צ'יפוטלה עם כוסברה היא ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם שום, מיץ של סיד, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . 169 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. מתכונים דומים: צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה אפרסק כוסברה, סלסה אפרסק צ'יפוטלה, ו סלסה אפרסק צ'יפוטלה.

הוראות

1
בקערה, מערבבים את האפרסקים, בצל, שום, זנגביל, פלפל צ ' יפוטלה ברוטב אדובו, כוסברה, וסיד. מתבלים במלח ופלפל. תרגע עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אפרסקאפרסק
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
רוטברוטב
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.