קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלסה אפרסק קיווי תות פיקנטי

סלסה אפרסק קיווי תות פיקנטי
המתכון מתובל קיווי אפרסק Salsan מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 35 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד עבור יום האם. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, בצל ירוק, אפרסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות, סלסה פלפל אבוקדו קיווי אפרסק, ו סלמון עם סוכר חום מתובל עם סלסה אפרסק-קיווי.

הוראות

1
מערבבים את האפרסק, קיווי, תותים, פלפל חלפיניו, מיץ ליים, בצל ירוק, כוסברה ומלח בקערה; מערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
תותיםתותים
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אפרסקאפרסק
קיוויקיווי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.