סלסה בהשראת פפלוט
Papalote בהשראת Salsan נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 72 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם בצל ירוק, עגבניות רומא, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלסה בהשראת ורמונט, צ'יפוטלה גריל השראה Tomatillo-סלסה צ' ילי ירוק, ו תערובת שובל השראה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן למקם את העור בצד עגבניות על גיליון האפייה. לטגן את העגבניות עד העורות הם חרוך מעט.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. התאם את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מניחים את העגבניות הקלויות במחבת נירוסטה גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את chiles de arbol, פלפלים pasilla, מלח, סוכר, ומים ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת צמצמה מעט מעובה, כ 20 דקות.בינתיים, טוסט זרעי דלעת על תבנית אפייה עד רק השחמה, על 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מוסיפים את החומץ לתערובת העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מניחים את התערובת בבלנדר, מוסיפים את זרעי דלעת קלויים, ומערבבים עד חלקה.
יוצקים את הסלסה לתוך מיכל ומערבבים את הבצל הירוק והכוסברה. מקררים עד מקורר לפני ההגשה, על 3 שעות.