קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

סלסה בוראצ'ה

סלסה בוראצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלסה Borrachan. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ תפוזים, טקילה זהובה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלסה Borracha, סלסה Borracha, ו סלסה Borracha (סלסה שיכורה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הצ ' ילי במחבת סאוטה יבשה מעל חום גבוה, הופכים אותם באופן בלתי צפוי, במשך 2 דקות, או עד קלוי מעט. חצי ואוכלים את הצ ' ילי. לקרוע אותם לחתיכות קטנות ולהעביר את החלקים לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים את מיץ התפוזים, טקילה, שום, ו 2 כפות של שמן זית לבלנדר. מחית עד הסלסה היא nearlysmooth.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טקילהטקילה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית בחום גבוה panover sauté.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
מוסיפים את הסלסה ומבשלים במשך 5 דקות, או ללא מעובה בהיר. מתבלים את הסלסה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
תן לזה להתבשל לגמרי. (סלסה יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסה את הרוטב ולשמור אותו במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
מגישים סלסה עם גבינת añejo התפוררה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אנצ ' ילדוגבינה אנצ ' ילדו
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Reprinted with permission from Fresh Mexico: 100 Recipes for True Mexican Flavor by Marcela Valladolid, © 2011 Clarkson Potter a division of Random House, Inc.Marcela Valladolid הוא המארח של Discovery Travel ו-Living ' s Relatos con Sabor (סיפורים עם טעם), אשר משודר בכל מדינה באמריקה הלטינית ועל Discovery Familia בארצות הברית. גדלה בטיחואנה, מקסיקו, למדה במכון הקולינרי של לוס אנג ' לס ומאוחר יותר בבית הספר לבישול ריץ-אסקופייה בפריז. עורכת מתכון לשעבר / בוחנת במגזין Bon Appétit, היא נודעה בציבור לאחר שהופיעה כמתמודדת ב-Apprentice: Martha Stewart. היא ובנה הצעיר מחלקים את זמנם בין טיחואנה לסאן דייגו.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.