סלסה בוראצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלסה Borrachan. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ תפוזים, טקילה זהובה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלסה Borracha, סלסה Borracha, ו סלסה Borracha (סלסה שיכורה) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הצ ' ילי במחבת סאוטה יבשה מעל חום גבוה, הופכים אותם באופן בלתי צפוי, במשך 2 דקות, או עד קלוי מעט. חצי ואוכלים את הצ ' ילי. לקרוע אותם לחתיכות קטנות ולהעביר את החלקים לבלנדר.
מוסיפים את מיץ התפוזים, טקילה, שום, ו 2 כפות של שמן זית לבלנדר. מחית עד הסלסה היא nearlysmooth.
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית בחום גבוה panover sauté.
מוסיפים את הסלסה ומבשלים במשך 5 דקות, או ללא מעובה בהיר. מתבלים את הסלסה במלח ופלפל.
תן לזה להתבשל לגמרי. (סלסה יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסה את הרוטב ולשמור אותו במקרר.)
מגישים סלסה עם גבינת añejo התפוררה.
Reprinted with permission from Fresh Mexico: 100 Recipes for True Mexican Flavor by Marcela Valladolid, © 2011 Clarkson Potter a division of Random House, Inc.Marcela Valladolid הוא המארח של Discovery Travel ו-Living ' s Relatos con Sabor (סיפורים עם טעם), אשר משודר בכל מדינה באמריקה הלטינית ועל Discovery Familia בארצות הברית. גדלה בטיחואנה, מקסיקו, למדה במכון הקולינרי של לוס אנג ' לס ומאוחר יותר בבית הספר לבישול ריץ-אסקופייה בפריז. עורכת מתכון לשעבר / בוחנת במגזין Bon Appétit, היא נודעה בציבור לאחר שהופיעה כמתמודדת ב-Apprentice: Martha Stewart. היא ובנה הצעיר מחלקים את זמנם בין טיחואנה לסאן דייגו.